Programok

efop programok

1Az Origó-Házban, az Európai Unió és a Magyar Kormány és Pécs M.J.V. Önkormányzat támogatásával megvalósuló események fókuszában a korosztályok együttgondolkodása, az öntevékenység előmozdításának támogatása áll.

1A Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Unió és Magyarország Kormánya, EFOP pályázati támogatásával A korosztályok öntevékeny együttgondolkodásáért a sokszínűség jegyében pályázat keretében kezdődött az Origó-Házban kialakított helyi Múzeum és környéke felújítása.


1A Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Unió és Magyarország Kormánya, EFOP pályázati támogatásával „A korosztályok öntevékeny együttgondolkodásáért” pályázat keretében, a sokszínűség jegyében népfőiskolai előadást bonyolítottunk.

Zenei fellépéssel, interaktív kivetítéssel zajlott az esemény az Origó-Házban, mely a az október 23-i megemlékezések jegyében zajlott. Néhány előzetesen ígérkező a koronavírus-helyzetre való tekintettel ismét lemondta a részvételt, így ismételten jóval alacsonyabb létszámú volt résztvevő, mint az előzetes egyeztetések alapján várható volt.

1.15A Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Unió és Magyarország Kormánya, EFOP pályázati támogatásával „A korosztályok öntevékeny együttgondolkodásáért” pályázat keretében, a sokszínűség jegyében „Költészettel az aktivitásért” címmel népfőiskolai előadást bonyolítottunk.

Szervezetünk támogatói

 

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018