Bemutatkozunk - Origó-Ház Egyesület

1993. március 5-én indult útjára Párbeszéd címmel Pécs Keleti Városrész közéleti szolgáltató ingyenes hetilapja. A lapgazda a Pécsi Origó KFT, szerkesztő bizottsági tagjai: Traj Ferenc, Nádai Imre, Dr. Takács József, Dr. Koltai Dénes, Gyura Barbara, Andirkó Sándor voltak. Az újságban megjelent írások a napi aktuális ünnepeket és a helyi aktualitásokat egyaránt követték. Helyi érdekeltségű, a környezetük iránt felelősséget vállaló emberek írták meg véleményüket, vagy épp rovatot vezetve rendszeresen hallatták hangjukat. Az újságban megjelent kultúra, honismeret, oktatás, szociális téma, valamint a politikai vezetés és ellenzék egyaránt helyt kapott az újság oldalain. Egészségügy, sport, közlekedésbiztonság témákban szintén sok írás jelent meg rendszeresen, s végül, de nem utolsó sorban mindig "szóhoz jutott" olyan helyi lakos, aki életével, munkásságával mintaként szolgál a helyi közügyekben. A vidám fejtörők, levelező rovatok biztosították a személyes érdekeltséget minden mecsekszabolcsi lakos számára. Az utolsó, rendszeresen megjelenő lapszám 1994. június 17-én jelent meg. Ezután alkalmi megjelenéssel jelentkezett a lap - egészen 2009-ig.

Ezen a honlapon terveink szerint olvashatják majd az archív Párbeszég újságokat, és természetesen megtalálják a lap friss kiadásait is!

OLVASÁSHOZ KATTINTSON A KÉPRE! LEHETŐSÉG VAN NAGYOBB MÉRETBEN OLVASNI, EHHEZ VÁLASSZA A MEGNYITÁS ÚJ ABLAKBAN MENÜPONTOT!

PÉCS BARANYAI ORIGÓ - HÁZ EGYESÜLET KÖZÖSSÉGI LAPJAI KIADÁS SZERINT

Párbeszéd Smink:

Civilész Mozaik

Párbeszéd 2009-es évjárat

 

Párbeszéd 2010-es évjárat

Párbeszéd 2010.1.szám  

PÁRBESZÉD 2011.

 

Párbeszéd 2018.

fogygyerekeleje fogykamaszeleje  fogykisokos

 Párbeszéd 2019

cimlap4

 

 

 

 

 

 

Párbeszéd 2020

penzugyiismeretek boritocivilekafogyvedelemben boritovallalkozoi szemlelet

 

Szervezetünk támogatói

 

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018