Fórum

Magas odds” és „gyors kifizetés” ígéretek: praktikus ellenőrzőlista a BetMatch

Több
1 hónapja 3 hete #1135588 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tegnap majdnem belefutottam abba a klasszikusba, hogy megláttam egy brutál jó szorzót, rányomtam gyorsan, aztán utólag jöttem rá: ugyanarra a piacra máshol közel ugyanaz volt, csak én kapkodtam, és nem néztem meg rendesen a feltételeket meg a kifizetési részt. Azóta, ha “magas odds” meg “gyors kifizetés” van a fejemben, nem az adrenalin dönt helyettem, hanem egy mini ellenőrzés. Én a betmatch.hu/ oldalt nyitom meg ilyenkor, ez az amit használok, és onnan indulok tovább.Két dolog, amit mindig megcsinálok: először is, még fogadás előtt ránézek, milyen kifizetési módok vannak, és van-e valami extra lépés (pl. azonosítás), ami meg tudja akasztani a pénzkérést. Másodszor, ha tényleg tesztelni akarom a “gyorsaságot”, akkor nem nagy összeggel kezdem: kérek ki egy kisebbet, csak hogy lássam, mennyi idő, mennyire gördülékeny.A végén meg hiába jó az odds vagy gyors a kassza, a meccs/játék kimenetele attól még simán fordulhat egy hülye piros lapon vagy egy rossz szérián — ezt én mindig benne hagyom a fejemben.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.225 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018