- Köszönetek: 0
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- Magas odds” és „gyors kifizetés” ígéretek: praktikus ellenőrzőlista a BetMatch
Magas odds” és „gyors kifizetés” ígéretek: praktikus ellenőrzőlista a BetMatch
- Danielko
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Kevesebb
Több
1 hónapja 3 hete #1135588
Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tegnap majdnem belefutottam abba a klasszikusba, hogy megláttam egy brutál jó szorzót, rányomtam gyorsan, aztán utólag jöttem rá: ugyanarra a piacra máshol közel ugyanaz volt, csak én kapkodtam, és nem néztem meg rendesen a feltételeket meg a kifizetési részt. Azóta, ha “magas odds” meg “gyors kifizetés” van a fejemben, nem az adrenalin dönt helyettem, hanem egy mini ellenőrzés. Én a
betmatch.hu/
oldalt nyitom meg ilyenkor, ez az amit használok, és onnan indulok tovább.Két dolog, amit mindig megcsinálok: először is, még fogadás előtt ránézek, milyen kifizetési módok vannak, és van-e valami extra lépés (pl. azonosítás), ami meg tudja akasztani a pénzkérést. Másodszor, ha tényleg tesztelni akarom a “gyorsaságot”, akkor nem nagy összeggel kezdem: kérek ki egy kisebbet, csak hogy lássam, mennyi idő, mennyire gördülékeny.A végén meg hiába jó az odds vagy gyors a kassza, a meccs/játék kimenetele attól még simán fordulhat egy hülye piros lapon vagy egy rossz szérián — ezt én mindig benne hagyom a fejemben.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- Magas odds” és „gyors kifizetés” ígéretek: praktikus ellenőrzőlista a BetMatch
Oldalmegjelenítési idő: 0.225 másodperc