Fórum

Nyerőgépek a BetMatchen: kategóriák, funkciók és választási tippek

Több
1 hónapja 3 hete #1135663 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tegnap este pont azon kaptam magam, hogy 20 perc alatt több slotot nyitottam meg, mint amennyit tényleg kipróbáltam, és a végén csak kapkodás lett belőle. Azóta máshogy állok hozzá. A betmatch oldalt néztem át ehhez (én most ezt használom), és nekem az segített, hogy a leírás alapján tényleg nagy a választék: 10 500+ nyerőgép, többféle kategória, plusz eltérő mechanikák, szóval nem ugyanaz a stílus jön vissza mindenhol.Ami nekem bevált, hogy előre eldöntöm, milyen tempót akarok. Ha csak lazább pörgetés kell, akkor egyszerűbb slotot választok, nem olyat, ahol ezer funkció van. Ha meg kifejezetten “vadabb” sessiont akarok, akkor jöhetnek a modernebb címek (pl. Megaways vagy Bonus Buy típusú játékok), de csak külön kerettel. A forrás szerint ilyen funkciók is előfordulnak a kínálatban, szóval érdemes figyelni, mit nyitsz meg.Két tipp: ne válts játékot 2-3 pörgetés után folyamatosan, mert semmit nem látsz át, és elsőre inkább kisebb téttel teszteld a ritmust meg a bónuszfunkciókat. Nekem így sokkal nyugodtabb a session. A végén úgyis a random dönt sokszor, szóval a jó választás inkább kényelmet ad, nem biztos nyerést.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.110 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018