Fórum

7 nap Betmatch teszt: 75k befizetés, 14 órás kifizetés

Több
1 hónapja 2 hete #1142615 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egy hétig direkt “szárazon” teszteltem, mert elegem volt abból, hogy egy oldalon minden szép, aztán kifizetésnél jön a szívás. Bedobtam egy fix keretet (kb. 75k), játszottam vegyesen pár napig, aztán kértem kiutalást, és meglepően gyorsan megjött. Ilyenkor érzem azt, hogy oké, itt legalább nem kell mindent túlparázni már az elején. A phox.hu leírása alapján amúgy a Betmatch Curacao-licencre, SSL védelemre és tanúsított RNG-re épít, plusz 25+ sportágat is emlegetnek, szóval nem csak kaszinó van odadobva.Mostanában a betmach az, amit használok, ha gyorsan át akarom nézni, mi a helyzet egy platformmal, mielőtt belelendülök.Két tipp, ami nálam működik: a KYC-t ne hagyd a kifizetés napjára, csináld meg előre, mert ott szokott elúszni az idő. A másik, hogy az első kiutalásnál ne a “legbonyolultabb” módszert válaszd, hanem valami egyszerűt, amit már ismersz.A végén meg hiába ment simán, a játék része attól még ugyanúgy hullámzó tud lenni — néha ad, néha meg semmit, mert a szerencse elég random.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.108 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018