- Köszönetek: 0
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- BetMatch kezdőknek: regisztráció 5 perc alatt, buktatók nélkül
BetMatch kezdőknek: regisztráció 5 perc alatt, buktatók nélkül
- Danielko
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Kevesebb
Több
1 hónapja 1 hete #1146820
Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam ez úgy indult, hogy már tök lelkes voltam: gyors regisztráció, beléptem, kipróbáltam pár dolgot, és még egy kisebb plusz is összejött. Aztán jött a hidegzuhany kifizetésnél: nem volt rendesen befejezve az azonosítás, és csak néztem, hogy miért áll “függőben” minden. Szóval ha most mész fel először, ne várd meg, amíg baj lesz belőle.Az első tippem: regisztráció után azonnal csináld meg a telefonszámos megerősítést (SMS-kód), és még aznap állíts be normális, erős jelszót. A második: a KYC-t ne halogasd. Nekem akkor ment át gyorsan, amikor jó fényben fotóztam a dokumentumokat, nem volt homályos, és a név/cím pontosan ugyanaz volt, mint amit a fiókban megadtam. Ha a címnél elírsz egy betűt, abból simán lehet kör.Ha valami részletet nem értesz elsőre, én ezt használom:
betmach
— nem kell túlgondolni, csak átfutod és tisztább lesz a kép, mire figyelj.A végére meg egy őszinte megjegyzés: itt néha minden összejön, néha meg semmi, teljesen random tud lenni. Én inkább úgy állok hozzá, hogy ami nem fér bele, azt nem erőltetem, mert a szerencse hullámzik.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- BetMatch kezdőknek: regisztráció 5 perc alatt, buktatók nélkül
Oldalmegjelenítési idő: 0.126 másodperc