Fórum

Hogyan válassz Plinko oldalt magyar játékosként?

Több
3 hete 5 napja #1231299 Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam az első rossz választás ott bukott meg, hogy túl gyorsan regisztráltam egy oldalra csak azért, mert jól nézett ki a Plinko felület. Aztán a befizetésnél jött a kellemetlen rész, mert nem ment rendesen HUF-ban, és az egész sokkal körülményesebb lett, mint kellett volna. Azóta előbb azt nézem meg, hogy van-e normális licenc, támogatják-e a forintot, és elérhető-e a demo mód. Amikor a Plinko HUF oldalt átnéztem, pont ez volt benne hasznos nekem: magyar játékosként tényleg ezek a gyakorlati szempontok számítanak először, nem az, hogy mekkora max szorzót írnak ki. A forrás szerint érdemes kifejezetten figyelni az MGA vagy Curaçao licencre, a HUF támogatásra és arra, hogy a minimum befizetés nagyjából 1500 HUF körül indul-e.Nekem az első tanácsom az, hogy mindig demo móddal kezdj, ha van rá lehetőség, mert a Plinko gyors, és sok platformon regisztráció nélkül is kipróbálható. A másik, hogy nézd meg, milyen fizetési élményt ad az oldal magyar szemmel, mert a forrás szerint a magyar bankok időnként blokkolhatják a tranzakciókat a nem licencelt platformok felé. Az is plusz, ha az oldal mobilon külön app nélkül, HTML5-ben fut, mert ez ma már alap kéne legyen.Nekem most már sokkal fontosabb a stabil használhatóság, mint a hangzatos ígéretek. Maga a játék attól még ugyanúgy véletlenszerű marad, szóval hiába választasz jobb oldalt, attól a dobás vége még nem lesz kiszámíthatóbb, csak az egész élmény lesz kevésbé problémás.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.041 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018