- Köszönetek: 0
Hogyan válassz Plinko oldalt magyar játékosként?
- marfrop
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Kevesebb
Több
3 hete 5 napja #1231299
Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam az első rossz választás ott bukott meg, hogy túl gyorsan regisztráltam egy oldalra csak azért, mert jól nézett ki a Plinko felület. Aztán a befizetésnél jött a kellemetlen rész, mert nem ment rendesen HUF-ban, és az egész sokkal körülményesebb lett, mint kellett volna. Azóta előbb azt nézem meg, hogy van-e normális licenc, támogatják-e a forintot, és elérhető-e a demo mód. Amikor a
Plinko HUF
oldalt átnéztem, pont ez volt benne hasznos nekem: magyar játékosként tényleg ezek a gyakorlati szempontok számítanak először, nem az, hogy mekkora max szorzót írnak ki. A forrás szerint érdemes kifejezetten figyelni az MGA vagy Curaçao licencre, a HUF támogatásra és arra, hogy a minimum befizetés nagyjából 1500 HUF körül indul-e.Nekem az első tanácsom az, hogy mindig demo móddal kezdj, ha van rá lehetőség, mert a Plinko gyors, és sok platformon regisztráció nélkül is kipróbálható. A másik, hogy nézd meg, milyen fizetési élményt ad az oldal magyar szemmel, mert a forrás szerint a magyar bankok időnként blokkolhatják a tranzakciókat a nem licencelt platformok felé. Az is plusz, ha az oldal mobilon külön app nélkül, HTML5-ben fut, mert ez ma már alap kéne legyen.Nekem most már sokkal fontosabb a stabil használhatóság, mint a hangzatos ígéretek. Maga a játék attól még ugyanúgy véletlenszerű marad, szóval hiába választasz jobb oldalt, attól a dobás vége még nem lesz kiszámíthatóbb, csak az egész élmény lesz kevésbé problémás.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Oldalmegjelenítési idő: 0.041 másodperc