Fórum

Kifizetések: átfutási idők, minimum összegek és a késések gyakori okai

Több
2 hónapja 2 napja #1118516 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egyszer már jártam úgy, hogy megvolt a nyerő széria, aztán a kifizetésnél hirtelen minden lelassult, és csak néztem a „függőben” státuszt. Nem pánikoltam, inkább végiggondoltam, mit ronthatok el, mert általában nem a “rendszer szívat”, hanem valami apróság hiányzik. Sokszor a minimum összeg, az azonosítás, vagy az, hogy más módszert használsz kifizetésre, mint befizetésre, simán plusz köröket csinál.Két konkrét tipp, ami nekem sokat segített: először is, még a kérelem előtt csekkold, hogy a profilodban minden adat pontos-e (név, cím), és ha van KYC, legyen kész, ne akkor kapkodj. Másodszor, maradj lehetőleg ugyanannál a fizetési módnál, amivel befizettél, mert a váltogatásból gyakran jönnek a kérdések és a csúszás.Én ilyenkor ránézek a bet365 részre is, mert ott is ugyanaz a logika: tiszta adatok, türelem, és nem kapkodni. A bet365 kaszinó linket pont ezért szoktam használni, amikor gyorsan át akarom futni, mi merre van. A végén meg bármennyire is ügyesen csinálod, van benne véletlen: néha gyorsan megjön, néha meg a rendszer feldolgozása húzódik el.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.132 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018