- Köszönetek: 0
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- Kifizetések: átfutási idők, minimum összegek és a késések gyakori okai
Kifizetések: átfutási idők, minimum összegek és a késések gyakori okai
- Danielko
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Kevesebb
Több
2 hónapja 2 napja #1118516
Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egyszer már jártam úgy, hogy megvolt a nyerő széria, aztán a kifizetésnél hirtelen minden lelassult, és csak néztem a „függőben” státuszt. Nem pánikoltam, inkább végiggondoltam, mit ronthatok el, mert általában nem a “rendszer szívat”, hanem valami apróság hiányzik. Sokszor a minimum összeg, az azonosítás, vagy az, hogy más módszert használsz kifizetésre, mint befizetésre, simán plusz köröket csinál.Két konkrét tipp, ami nekem sokat segített: először is, még a kérelem előtt csekkold, hogy a profilodban minden adat pontos-e (név, cím), és ha van KYC, legyen kész, ne akkor kapkodj. Másodszor, maradj lehetőleg ugyanannál a fizetési módnál, amivel befizettél, mert a váltogatásból gyakran jönnek a kérdések és a csúszás.Én ilyenkor ránézek a bet365 részre is, mert ott is ugyanaz a logika: tiszta adatok, türelem, és nem kapkodni. A
bet365 kaszinó
linket pont ezért szoktam használni, amikor gyorsan át akarom futni, mi merre van. A végén meg bármennyire is ügyesen csinálod, van benne véletlen: néha gyorsan megjön, néha meg a rendszer feldolgozása húzódik el.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- Kifizetések: átfutási idők, minimum összegek és a késések gyakori okai
Oldalmegjelenítési idő: 0.062 másodperc