Fórum

Virtuális sportok 24/7: gyors meccsek, gyors döntések – mire jók?

Több
1 hónapja 1 hete #1149133 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egy vasárnap hajnalban futottam bele, amikor épp nem volt semmi értelmes élő meccs a listámon, de még volt kedvem “egy utolsó körhöz”. Beléptem, és ott virított a Virtuális sportok menüpont – na mondom, nézzük. Az egész olyan, mint egy gyors snack: pár perc alatt lefut egy “meccs”, nem kell formát meg sérüléseket túrni, csak rányomsz egy piacra, aztán hamar kiderül, hogy nyertél-e vagy sem. Viszont pont ez a veszélye is: mivel gyors, észre se veszed, hogy már a tizedik körnél tartasz.Nekem két dolog vált be. Az egyik, hogy előre eldöntöm, hány kör fér bele (pl. 5–8), és kész, különben simán elvisz a tempó. A másik, hogy kisebb téttel nyomom, mint a rendes sportot, mert itt tényleg könnyű “visszanyerni” akarni egy rossz kört. Ha gyorsan vissza akarom nézni, hol találom meg ezt a részt, én a kisfaiokokert.hu/ oldalt nyitom meg, és onnan szoktam elindulni, amikor nem akarok keresgélni.A végén meg ez is ugyanaz a sztori: lehet jó ritmusod, de a kimenet sokszor teljesen random, szóval érdemes úgy kezelni, mint egy gyors szórakozást, nem mint valami “biztos” dolgot.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.086 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018