- Köszönetek: 0
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- Virtuális sportok 24/7: gyors meccsek, gyors döntések – mire jók?
Virtuális sportok 24/7: gyors meccsek, gyors döntések – mire jók?
- Danielko
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Kevesebb
Több
1 hónapja 1 hete #1149133
Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egy vasárnap hajnalban futottam bele, amikor épp nem volt semmi értelmes élő meccs a listámon, de még volt kedvem “egy utolsó körhöz”. Beléptem, és ott virított a Virtuális sportok menüpont – na mondom, nézzük. Az egész olyan, mint egy gyors snack: pár perc alatt lefut egy “meccs”, nem kell formát meg sérüléseket túrni, csak rányomsz egy piacra, aztán hamar kiderül, hogy nyertél-e vagy sem. Viszont pont ez a veszélye is: mivel gyors, észre se veszed, hogy már a tizedik körnél tartasz.Nekem két dolog vált be. Az egyik, hogy előre eldöntöm, hány kör fér bele (pl. 5–
, és kész, különben simán elvisz a tempó. A másik, hogy kisebb téttel nyomom, mint a rendes sportot, mert itt tényleg könnyű “visszanyerni” akarni egy rossz kört. Ha gyorsan vissza akarom nézni, hol találom meg ezt a részt, én a
kisfaiokokert.hu/
oldalt nyitom meg, és onnan szoktam elindulni, amikor nem akarok keresgélni.A végén meg ez is ugyanaz a sztori: lehet jó ritmusod, de a kimenet sokszor teljesen random, szóval érdemes úgy kezelni, mint egy gyors szórakozást, nem mint valami “biztos” dolgot.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
- Fórum
- Origó-Ház Fórum
- Kultúra Program
- Virtuális sportok 24/7: gyors meccsek, gyors döntések – mire jók?
Oldalmegjelenítési idő: 0.049 másodperc