- Köszönetek: 0
Plinko tétek: minimumok és limitek HUF-ban
- Danielko
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Kevesebb
Több
1 hete 1 napja #1236014
Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Ma az volt a leckém, hogy a kis tét sem mindegy, ha túl gyorsan nyomogatod. Plinkóban könnyű azt mondani, hogy “á, ez csak pár forint”, aztán tíz-tizenöt kör után már látod, hogy a gyors dobások szépen összeadódnak. Főleg akkor, ha HUF-ban játszol, mert valahogy barátságosabbnak tűnik a szám, mint euróban, pedig ugyanúgy pénz.Én általában először a minimum tét környékén kezdek, főleg új kaszinónál vagy új Plinko-verziónál. Sok helyen már kb. 40 Ft-tól lehet próbálkozni, a felső limit viszont platformtól függően jóval magasabb is lehet. Kezdőként szerintem nem az a lényeg, hogy mekkora maximumot enged a játék, hanem hogy kényelmesen bírod-e a vesztes köröket.A tétekről és limitekről ezt szoktam gyorsan megnézni:
plinko.pedagogiasubrosa.hu/
. Nekem azért hasznos, mert nem kell találgatni, milyen tartományokra számítsak.Tipp: állíts be előre egy napi keretet, és ne emeld a tétet csak azért, mert közel volt egy jobb szorzó. A Plinko pörgős, de a golyó útja továbbra is random, szóval a limit sokszor többet számít, mint a “megérzés”.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Oldalmegjelenítési idő: 0.036 másodperc