Fórum

Plinko tétek: minimumok és limitek HUF-ban

Több
1 hete 1 napja #1236014 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Ma az volt a leckém, hogy a kis tét sem mindegy, ha túl gyorsan nyomogatod. Plinkóban könnyű azt mondani, hogy “á, ez csak pár forint”, aztán tíz-tizenöt kör után már látod, hogy a gyors dobások szépen összeadódnak. Főleg akkor, ha HUF-ban játszol, mert valahogy barátságosabbnak tűnik a szám, mint euróban, pedig ugyanúgy pénz.Én általában először a minimum tét környékén kezdek, főleg új kaszinónál vagy új Plinko-verziónál. Sok helyen már kb. 40 Ft-tól lehet próbálkozni, a felső limit viszont platformtól függően jóval magasabb is lehet. Kezdőként szerintem nem az a lényeg, hogy mekkora maximumot enged a játék, hanem hogy kényelmesen bírod-e a vesztes köröket.A tétekről és limitekről ezt szoktam gyorsan megnézni: plinko.pedagogiasubrosa.hu/ . Nekem azért hasznos, mert nem kell találgatni, milyen tartományokra számítsak.Tipp: állíts be előre egy napi keretet, és ne emeld a tétet csak azért, mert közel volt egy jobb szorzó. A Plinko pörgős, de a golyó útja továbbra is random, szóval a limit sokszor többet számít, mint a “megérzés”.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.049 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018