Fórum

Üdvözlő ajánlatok és akciók: hogyan működik a Royalsea rendszere?

Több
1 hónapja 2 hete #1140657 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam ez egyszer úgy ment félre, hogy megláttam a kezdő bónuszt, befizettem, és csak utána kezdtem nézni, hogy pontosan mihez kötött az egész. Itt legalább gyorsan összeállt a kép: az oldalon azt írják, hogy az új játékosoknak van külön üdvözlő bónusz, de ehhez előbb regisztrálni kell, majd meg kell csinálni az első befizetést, és a minimum összeg meg a bónusz százaléka a szabályzatban van meghatározva.Én azóta két dolgot mindig betartok. Az egyik, hogy befizetés előtt megnézem a feltételeket, főleg a lejátszási részt, mert azt is külön jelzik, hogy ezek a szabályok változhatnak. A másik, hogy nem aktiválok mindent egyszerre csak azért, mert több ajánlat is fut, mert abból nálam mindig kapkodás lett. Az oldalon az is benne van, hogy nem csak üdvözlő bónusz van, hanem rendszeres promók és hűségprogramhoz kapcsolódó ajánlatok is, az aktuális részleteket pedig az alkalmazásban is fel lehet nézni. Nekem most a royalsea az, amit használok, ha gyorsan meg akarom nézni, mi fut éppen és mi az, amit jobb inkább kihagyni.A jó akció tényleg tud dobni az élményen, de én ezt már nem keverem össze azzal, hogy ettől könnyebb lenne nyerni. A bónusz plusz lehetőség, a játék vége meg ugyanúgy tud teljesen random lenni, még akkor is, ha elsőre minden nagyon kedvezőnek tűnik.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.048 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018