- Köszönetek: 0
VIP program és cashback: mit nyerhetsz hűséges játékosként?
- Danielko
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
-
Kevesebb
Több
1 hónapja 1 hete #1157099
Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Egy rosszabb hét után nálam pont a cashback volt az, ami miatt nem éreztem teljes bukónak az egészet. Nem arról van szó, hogy hirtelen minden visszajön, csak amikor látod, hogy van valami visszacsorgás, az már önmagában barátibb érzés. Az oldalon az jött le, hogy nem csak egy sima bónuszrendszer van, hanem külön VIP szintek is mennek: Bronz, Ezüst, Arany, Platina és Gyémánt. Ahogy játszol, pontokat gyűjtesz, ezeket később jutalmakra lehet váltani, és a magasabb szinteken gyorsabb kifizetés, nagyobb limitek meg extra hozzáférések is jönnek. Az Ezüst szintnél például már kiemelt ügyfélszolgálat és heti 5% cashback is van, nagyjából havi 50 000 forintnyi wagering körül.Nekem az a két tanulság maradt meg, hogy cashback miatt nem érdemes feleslegesen túlforgatni a számlát, mert attól még nem lesz automatikusan jobb sessionöd. A másik, hogy ha valaki amúgy is rendszeresen játszik, akkor érdemes figyelni a szinteket, mert a VIP előnyök inkább ott kezdenek számítani. Én most ezt használom:
erufoodtrading.hu/
. Az is tetszett, hogy a státusz havonta frissül, szóval nem teljesen kőbe vésett az egész.Összességében szerintem ez egy korrekt plusz, főleg annak, aki nem csak egyszer néz fel az oldalra. De a játék része ugyanúgy hullámzó marad, szóval a cashback inkább tompít egy rosszabb időszakot, mintsem átírja a szerencsét.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Oldalmegjelenítési idő: 0.045 másodperc