Fórum

Chicken Road stratégia: mikor érdemes kiszállni?

Több
1 hónapja 42 perce #1224138 Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam a legtöbb bukó nem abból jött, hogy rossz játékot választottam, hanem abból, hogy két másodperccel tovább maradtam bent, mint kellett volna. A Chicken Roadban pont ez a csapda: a szorzó szépen nő, te meg azt érzed, hogy még egy kicsi belefér, aztán jön a tűz, és elviszi az egész kört. Az oldalon is az van, hogy a cash out az útvonal bármely szakaszában működik, egészen addig, amíg nem ütközöl a tűzzel, és a rögzített nyeremény utána már végleges. Én ezért már a kör előtt eldöntöm, nagyjából melyik szorzónál szállok ki, és nem próbálok okosabb lenni menet közben.Ami nekem tényleg segített, az az, hogy nem a maximális szorzót hajszolom, hanem egy előre belőtt célt. Ez az egyik tanácsom: legyen fix pontod, különben könnyű kapzsivá válni. A másik, hogy vesztes kör után ne emelj csak dühből, mert attól még nem lesz kiszámíthatóbb a következő menet. Én néha közben erre nézek rá, this is what I use: Chicken Road cash out . A leírás szerint a profibb játékosok is gyakran előre meghatároznak egy cél szorzót, és inkább ott szállnak ki, mint hogy végigkockáztassák az egész utat. Ettől még a játék nem lesz unalmas, csak kevésbé csinál belőled idegroncsot. A random faktor végig ott van, szóval szerintem itt a jó időzítés sokkal többet ér, mint a nagy hősködés.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.060 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018