- Köszönetek: 0
Chicken Road stratégia: mikor érdemes kiszállni?
- marfrop
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
-
Kevesebb
Több
1 hónapja 42 perce #1224138
Írta: marfrop
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Nálam a legtöbb bukó nem abból jött, hogy rossz játékot választottam, hanem abból, hogy két másodperccel tovább maradtam bent, mint kellett volna. A Chicken Roadban pont ez a csapda: a szorzó szépen nő, te meg azt érzed, hogy még egy kicsi belefér, aztán jön a tűz, és elviszi az egész kört. Az oldalon is az van, hogy a cash out az útvonal bármely szakaszában működik, egészen addig, amíg nem ütközöl a tűzzel, és a rögzített nyeremény utána már végleges. Én ezért már a kör előtt eldöntöm, nagyjából melyik szorzónál szállok ki, és nem próbálok okosabb lenni menet közben.Ami nekem tényleg segített, az az, hogy nem a maximális szorzót hajszolom, hanem egy előre belőtt célt. Ez az egyik tanácsom: legyen fix pontod, különben könnyű kapzsivá válni. A másik, hogy vesztes kör után ne emelj csak dühből, mert attól még nem lesz kiszámíthatóbb a következő menet. Én néha közben erre nézek rá, this is what I use:
Chicken Road cash out
. A leírás szerint a profibb játékosok is gyakran előre meghatároznak egy cél szorzót, és inkább ott szállnak ki, mint hogy végigkockáztassák az egész utat. Ettől még a játék nem lesz unalmas, csak kevésbé csinál belőled idegroncsot. A random faktor végig ott van, szóval szerintem itt a jó időzítés sokkal többet ér, mint a nagy hősködés.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Oldalmegjelenítési idő: 0.060 másodperc