Fórum

Élő fogadások – lehetőség vagy kockázat?

Több
5 hónapja 2 hete #891013 Írta: Danielko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Tegnap este élőben fogadtam a BL-meccsre, és megint elkapott az adrenalin. A 70. percben úgy tűnt, simán nyer a kedvenc csapatom, de jött egy piros lap, és minden borult. Ott álltam, és próbáltam menteni, ami menthető, de persze csak még rosszabb lett. Az élő fogadás nagyon izgalmas, de ha nem tudsz higgadt maradni, pillanatok alatt elszáll a bankroll.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Több
5 hónapja 2 hete - 5 hónapja 2 hete #891017 Írta: Olivka
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Nálam is hasonló volt, ezért most már sokkal tudatosabban állok hozzá. Élőben csak akkor fogadok, ha előtte már kielemeztem a meccset és a csapatokat. Sokszor nézem a v sport oldalt, mert ott valós időben jönnek a statisztikák és a friss adatok. Nem reklám, de komolyan segít megérteni, mikor érdemes beszállni. A  honderu.hu/ cikkeiben is olvastam pár tippet arról, hogyan lehet jobban kezelni az élő fogadások kockázatát – nem árt néha megállni és újragondolni mindent.
Last edit: 5 hónapja 2 hete by Olivka.

Több
2 hónapja 2 hete #1089745 Írta: Boris34
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Első alkalommal próbáltam ki a LibraBet HU és azonnal megfogott a felhasználóbarát felület. A regisztráció percek alatt megtörtént, a befizetési lehetőségek között ott van a legnépszerűbb magyar módszerek is (pl. OTP, SimplePay). A fogadások megerősítése gyors, és a nyereményemet másnap reggelre kaptam meg. Külön köszönet a 24/7 élő chat ügyfélszolgálatért – barátságos és profi segítség!

Oldalmegjelenítési idő: 0.207 másodperc

Szervezetünk támogatói

EU zaszlo text CMYK hutamogatok

Pécs MJV. Önkörmányzata
Miniszterelnökség
Nemzeti Együttműködési Alap Társadalmi Felelősségvállalás Kollégiuma
Betlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Elnyert támogatások 2016.
Elnyert támogatások 2017
Elnyert támogatások 2018